Vinterskydning

Bueskydning Danmark Vinterskydning

Vinterskydning
Vinterskydningen 2015/2016

Bueskydning Danmark byder velkommen til vinterskydningen 2015/201627.04.2016
Så er præmierne til vinterskydningen omsider kommet, pakket og bliver sendt ud til klubformænd i morgen. Jeg beklager det trak lidt ud - men - bedre sent end aldrig. ;)04.04.2016
Så er Vinterskydning 2015/2016 ovre - og ved at trykke på Stilling, kan du se, hvordan det endelige resultat blev. Præmier er nu ved at blive bestilt og vil blive udsendt til klubber sammen med diplomer, snarest efter modtagelsen.

Tak for i år - vi håber at se jer igen til sommerskydningen, der starter i slutningen af april (invitation udsendes snarest)

15.11.2015
Så er der slået klasser sammen således, at der i videst mulig omfang er 3 skytter i hver klasser. Det vil sige, at nogle damer er flyttet til herre klassen samt nogle er flyttet en aldersklasse op. Endeligt er en enkelt eliteskytte flyttet til klasse 1 (i stedet for at flytte klasse 1 skytterne til elite).

16.09.2015
Så er vi klar til endnu en omgang vinterskydning og håber på mindst lige så mange deltagere som sidste år. Som noget nyt opkræver vi i år ikke gebyr for hold. Af samme grund vil der heller ikke blive sendt præmier til holdene - men i stedet sender vi et diplom til klubberne.

I bedes alle huske, at hvis man 6 gange i forrige sæson har været over en oprykningsgrænse, så skal man rykke op! Hvis I bliver opmærksomme på nogen, der er tilmeldt i en forkert klasse – så send en mail til mig, så skal jeg sørge for, at det bliver korrigeret.

Hvis du skal slette en skytte, så gå ind på "Tilmeld skytte" - Klik på den forkert oprettede skytte - Fjern "fluebenet" nederst - og tryk "Gem". På samme måde foretages diverse ændringer - dog uden at fjerne "flueben"..

Såfremt I skulle blive opmærksomme på fejl og mangler på sitet, eller har nogle spørgsmål, bedes I sende en mail til mig herom - på vs@vinterskydning.dk - Såfremt det er noget, der har interesse for alle, vil vi, som tidligere, lægge oplysningerne ind på denne side.

Mange hilsner

Helle