Vinterskydning

Bueskydning Danmark Vinterskydning

Vinterskydning
Vinterskydningen 2016/2017

Bueskydning Danmark byder velkommen til vinterskydningen 2016/201712.12.2016
Der har været et spørgsmål omkring Klassen Instinktiv bue - da den jo normalt kun skydes i 3D jfr 10.13 i lovkomplekset.

Såfremt instinktivskytter deltager i skiveskydningsstævner ( alm stævner, sommer/vinter skydning), så skal det ske i barbue klassen, dvs I skal følge de regler, der gælder for den klasse, og dermed må I også bruge string/face walking

16.11.2016
Som skrevet i indbydelsen forbeholder vi os ret til at slå klasser sammen - såfremt der er færre end 3 tilmeldte i klassen. Efter at have tjekket tilmeldingerne - har vi konstateret, at det var tilfældet i ca. 20 tilfælde. Disse klasser er nu slået sammen - som det fremgår af indbydelsen.

05.09.2016
Så er vi klar til endnu en omgang vinterskydning og håber på mindst lige så mange deltagere som sidste år. Igen i år opkræver vi ikke gebyr for hold. Af samme grund vil der heller ikke blive sendt præmier til holdene - men i stedet sender vi et diplom til klubberne.

I bedes alle huske, at hvis man 6 gange i forrige sæson har været over en oprykningsgrænse, så skal man rykke op! Hvis I bliver opmærksomme på nogen, der er tilmeldt i en forkert klasse – så send en mail til mig, så skal jeg sørge for, at det bliver korrigeret.

Hvis du skal slette en skytte, så gå ind på "Tilmeld skytte" - Klik på den forkert oprettede skytte - Fjern "fluebenet" nederst - og tryk "Gem". På samme måde foretages diverse ændringer - dog uden at fjerne "flueben"..

Såfremt I skulle blive opmærksomme på fejl og mangler på sitet, eller har nogle spørgsmål, bedes I sende en mail til mig herom - på vs@vinterskydning.dk - Såfremt det er noget, der har interesse for alle, vil vi, som tidligere, lægge oplysningerne ind på denne side.

Mange hilsner

Helle